Outplacement / Van Werk naar Werk

Een frisse start naar nieuw en passend werk

Outplacement of Van Werk naar Werk. De essentie is dezelfde: het professioneel begeleiden van medewerkers, individueel of collectief, naar nieuw en passend werk buiten hun huidige organisatie. Hierbij kun je een stevig beroep doen op de rijke ervaring van Thaeles. Onze intensieve en persoonlijke aanpak garandeert structurele en duurzame resultaten. 

Met een resultaatscore van ruim 90% bewijst Thaeles buitengewoon succesvol te zijn in het begeleiden van mensen naar nieuw werk. Dit bereiken we door hun talenten, drijfveren en ambities helder in kaart te brengen, proactief in te spelen op nieuwe mogelijkheden en actief te ondersteunen bij het zoeken naar vacatures en solliciteren. 

Ons succes berust op deze kernprincipes:

  • Elke situatie is uniek en daar stemmen we onze stimulerende aanpak op af; we geloven niet in een one-size-fits-all aanpak.
  • Elke deelnemer heeft gedurende het gehele proces de beschikking over een eigen persoonlijke en ervaren coach.
  • We moedigen deelnemers aan om zoveel mogelijk zelf de regie over hun eigen loopbaan te nemen. Waar nodig sturen onze coaches actief bij.
  • We hechten veel waarde aan het verwerkingsprocces van baanverlies en nemen tegelijkertijd actief stappen om nieuwe perspectieven te creëren.
  • Ons traject omvat een zorgvuldige mix van training, coaching, jobhunting en bemiddeling.
  • Het proces wordt ondersteund via ons mobiliteitsportaal Pyxida en toegang tot alle relevante vacatures op internet. 
  • Uitgebreide nazorg is een standaard onderdeel van onze trajecten om de overgang naar nieuw werk succesvol en duurzaam te laten zijn.


Wil je meer weten over onze outplacement of van Werk naar Werk aanpak? Stuur ons dan mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Wij staan klaar om je verder te helpen!

Outplacement / Van Werk naar Werk


Werkgever

Individueel Outplacement

Wanneer een medewerker jouw organisatie via een vaststellingsovereenkomst gaat verlaten, is het altijd een goed idee om outplacement hierbij aan te bieden. Je helpt hiermee de medewerker bij het zoeken naar nieuw werk en dat is veel waard. Bij Thaeles beginnen we altijd met een eerste kennismaking met de medewerker. Samen stellen we een plan op en beslist de medewerker of het ons outplacementtraject de juiste keuze is.

Afhankelijk van het beschikbare budget, bepalen we samen met jou als opdrachtgever en de medewerker een maximale looptijd voor het traject, doorgaans variërend tussen 3 en 12 maanden. Ons doel is om binnen deze termijn de overstap naar nieuw werk te realiseren en werkloosheid te voorkomen of zo kort mogelijk te houden.

Van Werk naar Werk (VWNW)

Bij reorganisaties richt Thaeles collectieve Van Werk naar Werk projecten in vanaf 5 medewerkers. Onze bewezen maatwerkaanpak biedt gedegen individuele opvang en ondersteuning voor medewerkers die de organisatie gedwongen moeten verlaten. Deze individuele benadering koppelen aan de kracht van het collectief, zoals workshops, trainingen en jobhunting, waarbij we ons uitgebreide netwerk en contacten in de regio actief benaderen en inzetten.

Thaeles heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd in collectieve Van Werk Naar Werk projecten, variërend van 5 tot ruim 500 medewerkers, in verschillende sectoren en branches. Met Thaeles ben je verzekerd van een ervaren uitvoerder van je VWNW-project die uitstekende resultaten boekt.

Werknemer

Individueel outplacement / Van Werk naar Werk (VWNW)

Thaeles biedt je een intensief traject aan dat je helpt de overstap naar een nieuwe, passende baan zo soepel en snel mogelijk te maken, of de aanleiding nu individueel of collectief is. Wanneer je voor ons kiest, word je gekoppeld aan een ervaren coach die jou gedurende het hele proces begeleidt. Deze persoonlijke begeleiding staat garant voor de juiste aandacht op elk moment in je zoektocht  naar nieuw en passend perspectief.

Thaeles is onafhankelijk. Dat betekent dat we geen belang hebben bij jouw ontslag of herplaatsing. Ons enige belang is dat jij de weg naar nieuw, plezierig werk vindt dat perfect bij jou past.

Thaeles werkt regionaal. Dat betekent dat onze coaches goed hun weg weten op de arbeidsmarkt in Zuid-Nederland en hier voor én samen met jou op aan de slag gaan.

Tijdens het traject sta je in direct contact staan met je coach. Daarnaast kun je gebruik maken van ons digitale loopbaanportaal, Pyxida, en sluiten we je aan op Jobfeed, waarmee je toegang krijgt tot alle acatures op internet die bij jouw passen.

We starten met een goed gesprek waarin jij je wensen en gedachten op tafel kunt leggen. Samen stellen we een op maat gemaakt plan op om het traject vorm te geven. Dit kan praktisch beginnen, zoals het opstellen van een modern CV, prikkelende sollicitatiebrieven en begeleiding bij sollicitaties. Maar het kan ook het verkennen van je interesses en vaardigheden om een nieuwe loopbaankoers te ontdekken, of adviseren over het opzetten van je eigen onderneming omvatten. Uiteindelijk is ons doel dat jij je kracht benut. 

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.