Spoor 3 re-integratie

Van schadelast naar win-win

Ontdek hoe Spoor 3-begeleiding jouw organisatie kan versterken en jouw arbeidsongeschikte werknemers duurzaam kan re-integreren.

Spoor 3-begeleiding is de sleutel tot effectieve ondersteuning van werknemers, waarbij jij als werkgever de verantwoordelijkheid behoudt na de wettelijke periode van twee jaar loondoorbetaling tijdens ziekte. Dit geldt voor werkgevers die bewust de keuze hebben gemaakt om eigen risicodrager te zijn voor de WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten). Als eigen risicodrager ben jij gedurende een periode van 10 jaar volledig verantwoordelijk voor zowel de lasten van de WGA-uitkeringen als de kosten van de re-integratie-inspanningen.

Onze Spoor 3-begeleiding biedt jou als werkgever diepgaande expertise op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Dit stelt je in staat om arbeidsongeschikte werknemers op maat gemaakte oplossingen te bieden gericht op het vinden van duurzaam passend werk. Voor jou als werkgever realiseren we daarmee een beheersbare schadelast. Win-win voor beide partijen.

Wat Thaeles jou biedt:

  • Deskundige begeleiding en advies bij de re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers.
  • Maatwerkoplossingen om de schadelast te minimaliseren.
  • Ondersteuning bij het vinden van geschikte banen buiten jouw organisatie voor arbeidsongeschikte werknemers.
  • Een partnerschap gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring in arbeidsongeschiktheid en re-integratie, waardoor jij je kunt concentreren op het welzijn van jouw werknemers en de financiële gevolgen kunt minimaliseren.


Wil je meer weten over Spoor 3 re-integratie via Thaeles? Aarzel dan niet om ons te bellen, een mailtje te sturen of het contactformulier hieronder in te vullen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de mogelijkheden!

Spoor 3 re-integratie


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.