Start eigen bedrijf

Als ondernemen je past

Overweeg je de sprong te maken van werken in loondienst naar ondernemer? Zie je perspectief in het bewandelen van je eigen pad? Als ondernemen in je bloed zit, dan staan wij klaar om je te begeleiden bij de cruciale overgang van droom naar werkelijkheid. Onze coaching voor startende ondernemers is een praktisch traject dat zich richt op de volgende essentiële aspecten:

 1. Ondernemersvaardigheden
  Ontdek je sterke en zwakke punten, ondernemersvaardigheden en kwaliteiten.
   
 2. Ondernemingsplan: van droom naar werkelijkheid
  Krijg helder inzicht in wat vereist is om te starten, zoals aandacht voor bedrijfsvorm, investeringen, productmarktcombinatie, marktbenadering, marketing en communicatie, verkoop en boekhouding
   
 3. Starten met of zonder uitkering
  Wij begeleiden je zowel in de voorbereidingsfase als de startperiode waarin je de eerste stappen zet om tot een succesvol bedrijf te komen.

Jouw ervaren coach en sparringpartner begeleidt je gedurende 6-9 maanden met periodieke consulten. Of je nu staat te popelen om van start te gaan of nog twijfels hebt, wij zijn er om je te ondersteunen in je reis naar ondernemerschap.

Wil je meer weten over het traject naar eigen ondernemerschap? Stuur ons een mailtje, bel ons of vul hieronder het contactformulier in. Wij staan klaar om je verder te helpen!

Start eigen bedrijf


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.