UWV Modulair

Stap voor stap naar een nieuwe start

Heb je moeite met deelname aan activiteiten buiten je huis? Thaeles biedt via het UWV modules om je stap voor stap te helpen. Of het nu gaat om georganiseerde activiteiten, het versterken van je sociale netwerk, of begeleiding bij school en opleiding; onze modules zijn er om jou te ondersteunen.

  1. Participatie Interventie: We leren je kennen en stellen samen realistische doelen om contacten te leggen buiten je huishouden. Samen bekijken we hoe we de stappen zo klein mogelijk kunnen maken, met behulp van doelgerichte planning en ondersteuning.

  2. Bevorderen Maatschappelijke Deelname: We helpen je om activiteiten buitenshuis op de lange termijn vol te houden, ter voorbereiding op werk. Net als bij de Participatie Interventie, stellen we samen realistische doelen, maar deze module bereidt je ook voor op de volgende stap richting werk, of dit nu betaald of vrijwillig is.

  3. Begeleiding bij Scholing: Als je al weet welke richting je op wilt qua opleiding of beroepskeuze, maar ondersteuning nodig hebt, zijn wij er voor jou. We optimaliseren je leermethode, helpen je bij het plannen van je studie en focussen op effectief studeren, zodat je je opleiding succesvol kunt afronden.

Over Thaeles

Thaeles is een gecertificeerde contractpartner van het UWV voor re-integratie. Wij voldoen uiteraard aan alle richtlijnen en eisen van het UWV. Wij benaderen iedere traject op basis van maatwerk. Jouw unieke situatie is het uitgangspunt voor onze begeleiding en coaching. Dat doen we met ervaren coaches die in jouw regio wonen en werken. 

Wil je meer informatie over onze UWV Modulaire trajecten? Aarzel dan niet om ons te bellen, een mailtje te sturen of het contactformulier hieronder in te vullen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de mogelijkheden!

UWV Modulair


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.