UWV Naar Werk

Een nieuw begin: jouw weg naar werk begint hier!

Ben je er helemaal klaar voor om weer aan het werk te gaan na een periode van arbeidsongeschiktheid (AG), ziekte (ZW) of werkloosheid (WW)? Dan wil je natuurlijk ook die perfecte baan bemachtigen. Wellicht dat ons UWV Naar Werk traject dan bij je past. Thaeles biedt je hierin extra ondersteuning om je doel te realiseren. 

Wat houdt een Naar Werk-traject in?

Het ultieme doel van het Naar Werk-traject is het vinden van een passende en duurzame baan. We begrijpen dat concrete stappen zetten soms moeilijk kan zijn als je een periode niet hebt kunnen werken. Dit traject helpt je bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve mindset. Het traject is maatwerk; we houden rekening met jouw unieke situatie en behoeften. Je werkt samen met je eigen coach aan het krijgen van inzicht welk werk bij je past en wat je voor langere tijd met plezier kunt doen. Je verbetert je netwerk- en sollicitatievaardigheden en bent weer actief op de arbeidsmarkt. 

Wat levert het Naar Werk-traject jou op?

We streven ernaar dat je start in een nieuwe baan die past bij je interesses én belastbaarheid. Je weet hoe je zelfstandig de arbeidsmarkt kunt benaderen en wat je moet doen om de voor jou passende vacatures te vinden. Sollicitatiegesprekken ga je met vertrouwen in en werkgevers weet je te overtuigen van jouw talenten. 

Over Thaeles

Thaeles is een gecertificeerde contractpartner van het UWV voor re-integratie. We voldoen vanzelfsprekend aan alle richtlijnen en eisen van het UWV. Bij ons staat maatwerk centraal, waarbij we jouw unieke situatie als vertrekpunt nemen voor onze begeleiding en coaching. Onze ervaren coaches zijn lokaal betrokken en kennen de regio goed.

Wil je meer informatie over UWV Naar Werk-traject van Thaeles? Aarzel dan niet om ons te bellen, een mailtje te sturen of het contactformulier hieronder in te vullen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de mogelijkheden!

UWV Naar Werk


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.