UWV Werkfit

Jouw weg naar nieuw perspectief begint hier

Heb je een periode van arbeidsongeschiktheid (AG), ziekte (ZW) of werkloosheid (WW) achter de rug en wil je graag weer aan de slag, maar aarzel je omdat je er nog niet helemaal klaar voor bent om te gaan solliciteren? Goed nieuws, je kunt dan een UWV Werkfit-traject aanvragen dat speciaal is ontworpen om je te ondersteunen bij je terugkeer op de arbeidsmarkt en je de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen te geven.

Wat houdt een Werkfit-traject in?

Tijdens een Werkfit-traject 'stoom je jezelf klaar' voor de arbeidsmarkt met de actieve coaching, begeleiding en training van je eigen coach. Het traject is altijd op maat gemaakt, rekening houdend met jouw specifieke situatie en behoeften. 

Wat levert een Werkfit-traject jou op?

In het kort: je krijgt een duidelijk plan voor je toekomst op de arbeidsmarkt, verbetert je sollicitatievaardigheden om je doelen te bereiken en werkt aan perspectief. Jouw coach ondersteunt je bij het ontwikkelen en versterken van de drie belangrijke kerncompetenties:

  1. Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit.
  2. Het in kaart brengen van je positie op de arbeidsmarkt.
  3. Het versterken van je vaardigheden als werknemer.

Over Thaeles

Thaeles is een gecertificeerde contractpartner van het UWV voor re-integratie. Wij voldoen vanzelfsprekend aan alle richtlijnen en eisen van het UWV. Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk, waarbij jouw unieke situatie centraal staat in onze begeleiding en coaching. We werken met ervaren coaches die in jouw regio wonen en werken.

Als je een Werkfit-traject succesvol hebt afgerond bij Thaeles, kunnen we direct doorstromen naar een 'Naar Werk-traject'. Hierin helpen we je om een passende baan te vinden en een nieuwe start te maken.

Wil je meer te weten komen over een UWV Werkfit-traject van Thaeles? Aarzel dan niet om ons te bellen, een mailtje te sturen of het contactformulier hieronder in te vullen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de mogelijkheden!

UWV Werkfit


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.