Coaching

Benut je kracht

Het succes van veranderprocessen staat of valt met de kennis, houding en gedrag van uw (middle) management. Met een gecombineerd MD programma van trainingen en individuele coaching brengen de coaches van Thaeles uw leidinggevenden verder.

De programma's die wij aanbieden zijn maatwerkprogramma's, gericht op het ontwikkelen van specifieke competenties bij (senior) management, middle management en young potentials. De deelnemers verwerven nieuwe ervaringen en inzichten en werken tegelijkertijd aan persoonlijke groei, nieuwe leiderschapsvaardigheden en growth mindset. Input die meteen ingezet kan worden bij de ontwikkeling van uw bedrijf. Het resultaat? Leidinggevenden excelleren (weer) in hun functioneren en laten persoonlijk (authentiek) leiderschap zien. Benut je kracht!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van coaching bij Thaeles? Bel of mail ons of neem contact op via het contactformulier hieronder.

 

Coaching


Werkgever

Als werkgever heb je natuurlijk een belang om de organisatie zo optimaal mogelijk te laten presteren en het liefst zie je dat medewerkers de eigen rol en verantwoordelijkheid daarin op een goede manier kunnen pakken. Goede aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het vergroten van vaardigheden is daarbij bijna onontbeerlijk. Dit kan natuurlijk prima via training en scholing maar zeker zo effectief via meer individueel uitgelijnde programma's. Onze programma's op het gebied van individuele coaching en persoonlijke ontwikkeling leveren daarop een mooie bijdrage die medewerkers in hun kracht zet en veranderingen in gedrag of houding stimuleert.

Individuele aandacht voor groei van medewerkers. Gericht op en het ontwikkelen van vaardigheden om de performance te verbeteren of nieuwe uitdagingen in het werk aan te gaan. Dat vraagt om een aanpak waarmee de mederwerker morgen in de praktijk verder kan. Dit is natuurlijk prima te realiseren door het volgen van training en opleiding maar kan ook via coaching in een persoonlijk ontwikkeltraject plaatsvinden.

Dat is ook de manier waarop we coaching en ontwikkeling binnen Thaeles vorm geven. Met de vraag en situatie als uitgangspunten werken we op basis van een reeks consulten samen aan het versterken van houding, aanpassingen in gedrag en het opdoen van nieuwe vaardigheden. Met maar één doel: praktische bagage verzamelen en nieuwe inzichten opdoen om werk nog leuker te maken of beter uit te voeren.

Werknemer

De aanleidingen om gebruik te maken van individuele coaching kunnen zeer divers zijn. Wellicht is er behoefte aan verandering van gedrag en houding, verbeteren van communicatie, samenwerken met collega's, omgaan met stress, persoonlijke effectiviteit, persoonlijk functioneren of lopen de dingen gewoon niet zoals je zou willen. Individuele coaching is op die momenten een effectief instrument om even een pas op de plaats te maken en specifieke aandacht te schenken aan het vraagstuk dat je wil oppakken

Met jouw vraag en situatie als uitgangspunt werk je samen met een ervaren coach in 6 tot 8 coachsessies aan jouw coachvraag. We gebruiken daarbij diverse methodieken en instrumenten om jouw vraag op maat te bedienen. Samen met jou bepalen we de inzet van het instrumentarium en de omvang naar aanleiding van onze kennismaking. Het coachprogramma daarna heeft eigenlijk maar één doel: praktische bagage verzamelen, nieuwe inzichten opdoen en middelen in handen krijgen om werk nog leuker te maken of beter en zelfverzekerder uit te voeren.

Bij onze coachprogramma's werk je samen met een ervaren en gecertificeerde coach die het gehele programma met je zal doorlopen. 

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.