Coaching en bedrijfspsycholoog

Vanuit de arbeidsmarkt is er een toenemende vraag naar de inzet van een coach, (toegepast) psycholoog of bedrijfspsycholoog. De expertise van deze professional ligt in het analyseren en ondersteunen van het volledig werkpotentieel van werknemers.

Ook buiten de werkvloer zijn er obstakels die met een bedrijfspsycholoog/coach besproken kunnen worden.  Denk aan persoonlijke uitdagingen, werk(on)zekerheid, zorgen rond relaties of lichamelijke klachten zoals vermoeidheid of hoofdpijn dat mogelijk leidt tot verzuim. Eventuele onvrede of onrust kan meerdere oorzaken hebben.

Het is mogelijk om een intakegesprek met een bedrijfspsycholoog op meerdere manieren aan te vragen; dit kan via een manager, bedrijfsarts of rechtstreeks. Met als doel een betere balans tussen werk en privé, voorkomen van uitval en beter om te kunnen gaan met tegenslagen.

Thaeles helpt u als werknemer om regie te (her)pakken op uw eigen werk en u als werkgever om beschikking te hebben over de inzet van een (toegepast) psycholoog of bedrijfspsycholoog.

Neem contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Even voorstellen

Dit zijn de psychologen die u mogelijk gaan begeleiden:

Yva Visscher Yva Visscher
Senior Adviseur/toegepast psycholoog

Lees meer
over Yva >
Irene Hekkens Irene Hekkens
A&O Psycholoog/adviseur

Lees meer
over Irene >
Vera Hudepohl Vera Hudepohl
A&O Psycholoog/adviseur

Lees meer
over Vera >
Elvie Giezenaar Elvie Giezenaar
A&O Psycholoog/senior adviseur

Lees meer
over Elvie >