Coaching en bedrijfspsycholoog

Vanuit de arbeidsmarkt is er een toenemende vraag naar de inzet van een coach, (toegepast) psycholoog of bedrijfspsycholoog. De expertise van deze professional ligt in het analyseren en ondersteunen van het volledig werkpotentieel van werknemers. Op en buiten de werkvloer zijn er obstakels die de medewerker liever niet met u als werkgever deelt maar wel met een bedrijfspsycholoog/coach besproken kunnen worden.  Denk aan persoonlijke uitdagingen, werk(on)zekerheid, zorgen rond relaties of lichamelijke klachten zoals vermoeidheid of hoofdpijn dat mogelijk leidt tot verzuim. Eventuele onvrede of onrust kan meerdere oorzaken hebben.

Thaeles helpt de werknemer om regie te (her)pakken op het eigen werk. Met als doel een betere balans tussen werk en privé, voorkomen van uitval en beter om te kunnen gaan met tegenslagen. Daarom is het voor u als werkgever plezierig om de beschikking te hebben over een (toegepast) psycholoog of bedrijfspsycholoog die op afroep ingezet kan worden.

Het is mogelijk om een intakegesprek met een bedrijfspsycholoog op meerdere manieren aan te vragen; dit kan via een manager, bedrijfsarts of rechtstreeks.Neem contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.