Thaeles Werk

Werk aan Nieuw Perspectief

Werk is voor velen een vast en belangrijk element in het dagelijks bestaan. Toch kan het gebeuren dat, om welke reden dan ook, dat werk komt te vervallen en je ondersteuning kunt gebruiken om de weg naar nieuw werk te vinden. Bij Thaeles bieden we intensieve trajecten die deelnemers begeleiden op elk moment van hun reis naar nieuw werk. Onze aanpak is individueel, op maat en gericht op duurzame resultaten.

Het begint allemaal met goed inzicht in de mogelijkheden bij verandering van werk of het verkennen van nieuw perspectief, zowel voor medewerkers als organisaties. Daarom hebben we een uitgebreid pakket samengesteld dat bestaat bemiddeling, onderzoek, begeleiding, coaching en training. Onze diensten zijn praktisch en afgestemd op de specifieke vraag, aanleiding en context.

Onze aanpak omvat:

  • Inzet van gecertificeerde coaches, adviseurs, A&O psychologen en trainers om je te begeleiden.
  • Een toegewijde contactpersoon die jou gedurende het gehele traject ondersteunt.
  • Diensten gebaseerd op individueel maatwerk, zowel in fysieke als online omgevingen.
  • 24/7 toegang tot gevalideerd instrumentarium voor een effectieve ondersteuning.
  • Gedegen terugkoppeling en rapportages om je voortgang in kaart te brengen.
  • Duurzame resultaten en een fris perspectief voor de toekomst.

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten naar nieuw werk en een positieve verandering, neem dan contact met ons op voor meer informatie en begeleiding op maat. 

Thaeles Werk


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.