Thaeles Arbo

Gezond en veilig werken

Het succes van je organisatie is nauw verbonden met de vitaliteit, passie en inzetbaarheid van je medewerkers. Constante aandacht helpt je om ervoor te zorgen dat je organisatie op dit gebied het beste uit zichzelf kan halen. Het geeft je inzicht. Daarom geloven wij bij Thaeles Arbo in een pragmatische aanpak waarin wij samen zorgen dat jouw organisatie haar optimale kracht kan benutten en jij de regie kunt nemen over de vitaliteit van jouw medewerkers. Zie je kansen en benut je kracht.

Regionale aanpak

Als gecertificeerde arbodienst werken we in de regio. Dicht bij jou en jouw organisatie. Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarvoor werken we ook samen met landelijk gekwalificeerde partners. Zo kunnen wij organisaties en medewerkers ondersteunen bij alle aspecten van werk en inzetbaarheid. Samen pakken we het aan en gaan we aan de slag voor gezond én vitaal werken.

Voorkomen is beter dan genezen

Wist je dat verzuim per medewerker gemiddeld € 250,- per dag kost? Dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk proberen te voorkomen, maar dat klinkt eenvoudiger dan het in de praktijk vaak is. Verzuim is een veelkoppig monster met verschillende oorzaken, partijen en belangen.

Jij als werkgever komt in jouw kracht met behulp van onze expertise en ons deskundige netwerk. Daarbij vinden we het belangrijk dat alle medewerkers alle aandacht en ondersteuning krijgen die ze verdienen. Thaeles Arbo staat voor je klaar met passende arbodienstverlening.

Thaeles Arbo


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.