Inzetbaarheid

Dat je veel plezier kunt halen uit werk dat bij je past en waarin je jouw opgedane kennis en vaardigheden kunt inzetten, dat weten we wel en ook dat het belangrijk is. Samen staan werkgevers en werknemers dan ook voor een mooie uitdaging om te zorgen dat je inzetbaar bent en blijft met het oog op de toekomst en de ontwikkelingen of veranderingen die op je afkomen.

Met een mooie term noemen we dat duurzame inzetbaarheid. Duurzame inzetbaarheid gaat over het vermogen van eenieder om zich aan te kunnen passen aan de wensen van de arbeidsmarkt. Daarbij rekening houdend met wisselende omstandigheden en individuele verschillen in achtergrond, competenties en persoonlijkheid. Voor iedereen zal dit er verschillend uitzien, aangezien het leven, werk en de loopbaan van elk individu uniek zijn en daarom mogelijk verschillende benaderingen vereisen voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

Inzetbaarheid


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.