Werkplekonderzoek

Heeft jouw werknemer lichamelijke klachten door hoe hij/zij zich beweegt op het werk? Of verzuimt jouw werknemer door een verkeerde werkhouding? Dan ligt mogelijk uitval op de loer?  Een goede instelling van de werkplek is een voorwaarde om deze klachten te voorkomen.

Tijdens het werkplekonderzoek kijkt onze arbeidsdeskundige naar de huidige situatie en hoe deze te verbeteren is. De adviseur kijkt naar de houding en de instellingen van de werkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? Heeft een werknemer een goede tiltechniek? Kleine ergonomische aanpassingen maken soms een wereld van verschil.

Met het werkplekonderzoek brengen we in kaart hoe iemand fysiek gezonder kan werken en zich gedraagt op de werkplek. De werknemer krijgt gericht advies over hoe hij/zij beter kan zitten of bewegen en als werkgever ontvang je advies over hoe de werkplek beter kan worden ingericht.Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.