Vitaliteit

Vitale en gezonde werknemers presteren aantoonbaar beter

Wanneer werknemers goed in hun vel zitten dan zullen zij met meer plezier en energie aan de slag gaan en is de bijdrage die zij leveren aan de organisatie aantoonbaar beter. Het loont dus ook om daar aandacht voor te hebben. Beleidsmatig maar vooral ook op individueel niveau. 

Als organisatie kun je daar een belangrijke bijdrage aan leveren en het is eigenlijk ook een must. Immers de keerzijde kan zijn dat medewerkers die minder vitaal zijn uitvallen of dreigen uit te vallen. En we weten het inmiddels wel: verzuim is duur. Het belang van een goed verzuimbeleid, tijdige interventies en passende verzuimbegeleiding zijn dan ook groot. 

Toch is het voor veel organisaties en werknemers best een uitdaging om hier adequaat invulling aan te geven. We werken immers langer door, worden steeds ouder en onze uitdagingen om werk en privé op een goede manier te combineren nemen in de huidige maatschappij rap toe.

Vitaliteit


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.