Werken bij Thaeles

Professionals met passie en plezier

Werken bij Thaeles staat synoniem aan werken met passie en plezier, ruimte voor ontwikkeling en veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de vrijheid om autonoom invulling te geven aan je vak en daarin wisselende rollen – adviseur, projectleider of specialist – aan te nemen.  Je geeft zelfstandig invulling aan je functie maar dat doe je wel in de wetenschap dat je deel uit maakt van een team van collega's en specialisten waarop je kunt terugvallen.

Mee ondernemen

Binnen onze organisatie werken we graag met professionals die met ons willen ondernemen op het vlak van mens, werk, verandering en ontwikkeling. Professionals die beschikken over de noodzakelijke expertise binnen een van onze businessactiviteiten; mensen die van een pragmatische aanpak houden, zelfstandig maar in verbinding met collega's. Met oog voor kwaliteit en resultaat en die er graag alles aan doen om opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Eigen ontwikkeling en het verbreden van kennis en vaardigheden vinden we belangrijk. Daarom krijgt elke medewerker jaarlijks een ontwikkelingsbudget dat hij/zij naar keuze kan inzetten. Wij stimuleren certificering en aansluiting bij vakverenigingen om kwaliteit te borgen. Binnen de Thaeles Academie – vormgegeven voor en door medewerkers – staan gezamenlijk leren, het uitwisselen van kennis en ervaring en intervisie centraal.

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers werken binnen ons bedrijf tegen een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met inbegrip van diverse faciliteiten. Je voert zelf regie over je agenda zodat je werk en privé op een gezonde manier kunt blijven verbinden. Daarnaast werken wij al jaren in een hybride vorm waarbij we elkaar ontmoeten op onze vestigingen en er ruimte is om thuis te werken als dat kan. 

Werken bij Thaeles


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.