Thaeles ontwikkeling

Amplitie voor Duurzame Inzetbaarheid

De focus op vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers zal de komende jaren blijven aanhouden. De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo, wat de behoefte aan het verbeteren van vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers benadrukt. Veranderingen in functies, taken en rollen vereisen een groter vermogen van medewerkers om zich aan te passen en hun competenties voortdurend te ontwikkelen.

Bij Thaeles streven we ernaar om "amplitie" te bevorderen, het proces van het vergroten van capaciteiten, vaardigheden en mogelijkheden, met als doel het versterken van vitaliteit en het verbeteren van duurzame inzetbaarheid. We geloven dat een grondig begrip van de capaciteiten van medewerkers en de organisatie een geweldig startpunt is voor verdere ontwikkeling en het vergroten van vitaliteit en inzetbaarheid.

Daarom bieden we een breed scala aan diensten, waaronder coaching, trainingen en assessments, om dit te bevorderen en de mogelijkheden te vergroten. Onze aanpak is praktisch en afgestemd op de specifieke ontwikkelingsbehoeften en context.

Onze aanpak is gebaseerd op:

  • De inzet van gecertificeerde coaches, adviseurs, A&O psychologen en trainers om jou en je organisatie te ondersteunen bij het bevorderen van vitaliteit en het vergroten van duurzame inzetbaarheid.
  • Een toegewijde contactpersoon die jou gedurende het hele traject begeleidt.
  • Aanbod op basis van individueel maatwerk of in teamverband.
  • 24/7 toegang tot gevalideerde hulpmiddelen en instrumenten om processen te ondersteunen.
  • Gedegen terugkoppeling en rapportages om het proces van amplitie te volgen en aan te passen.
     

Ben je klaar om met ontwikkeling, verhoogde vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te starten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij je volgende stap. Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.