Over Thaeles

Sinds onze oprichting in 2003 is Thaeles uitgegroeid tot een betrouwbare zakelijke partner voor tal van organisaties in Nederland. In 2022 hebben we met trots onze eigen gecertificeerde Arbodienst geïntroduceerd waarmee we nog dieper ingaan op de gezondheid en werkomstandigheden van werknemers met als doel duurzame groei en welzijn van organisaties. 

Bij Thaeles zijn we ervan overtuigd dat bevlogen en vitale medewerkers de kern vormen van een succesvolle organisatie. Daarom richten we ons op drie essentiële pijlers: Werk, Ontwikkeling en Arbo. Onze mensen bieden een verfrissende en nuchtere kijk op het functioneren van medewerkers en ondersteunen hen om betrokken en inzetbaar te blijven, zowel binnen hun eigen functie als in een bredere context.

Wij zijn een landelijke partner, die dicht bij haar klanten blijft, zowel letterlijk als figuurlijk. Onze persoonlijke aanpak en gedrevenheid om resultaten te behalen hebben ervoor gezorgd dat opdrachtgevers ons door heel Nederland weten te vinden. Wij zijn groot genoeg om een breed scala aan vraagstukken aan te pakken en tegelijkertijd wendbaar genoeg om persoonlijk en flexibel samen te werken op het gebied van Werk, Ontwikkeling en Arbo.

Elke situatie is uniek, en daarom bieden wij maatwerk. Onze ervaren en gecertificeerde adviseurs maken gebruik van up-to-date instrumenten en moderne online voorzieningen, waardoor we altijd de kortste en meest effectieve weg vinden naar een passend en structureel resultaat. Thaeles typeert zich door een pragmatische, doeltreffende en ondernemende aanpak. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap op het gebied van Werk, Ontwikkeling en Arbo, en streven ernaar om samen duurzame resultaten te behalen.

Over Thaeles


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.