Thaeles, aangenaam!

Thaeles, opgericht in 2003, is een sterke HR businesspartner, actief op het snijvlak van mens, werk, ontwikkeling en verandering. Op dit snijvlak werken we aan nieuw perspectief; een perspectief dat passend is voor organisaties en medewerkers.

Onze adviseurs bieden een verfrissende maar ook nuchtere kijk op het functioneren, inzetbaar en betrokken blijven van medewerkers binnen functies, teams en organisaties. Ze zijn deskundige sparringpartners die soms ook met een kritische blik de verandering en ontwikkeling van organisaties, teams en individuen begeleiden en stimuleren.

Thaeles is een regionale speler, primair actief in Zuidoost Nederland, met een landelijk netwerk. We staan dicht bij onze opdrachtgevers, letterlijk en figuurlijk. We zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak het resultaat van onze dienstverlening ten goede komt. Onze adviseurs werken in de hele regio en vanuit locaties in Baarlo, Eindhoven, Malden en Sittard.

Voor onze opdrachtgevers en is Thaeles een solide partner: groot genoeg om een breed scala aan vraagstukken gedegen in te vullen, klein genoeg om persoonlijk en flexibel samen te werken met uw vaste aanspreekpunt en adviseur. Zo kunt u direct op inhoud met ons schakelen.

Het klinkt heel cliché, maar omdat elke vraag uniek is, leveren we altijd per situatie maatwerk. Natuurlijk maken we gebruik van traditionele methoden, maar die combineren we graag met nieuwe, creatieve werkvormen. Onze adviseurs zoeken op die manier steeds weer via de kortste, meest effectieve weg naar een passend en structureel resultaat. Ook dat is Thaeles: pragmatisch, doeltreffend en ondernemend.