Thaeles, aangenaam!

Thaeles, opgericht in 2003, is een sterke HR businesspartner die actief is waar mensen en organisaties qua werk veranderen en ontwikkelen. Op dit snijvlak werken we aan nieuwe perspectieven, passend voor organisaties en hun medewerkers.

Onze adviseurs bieden een verfrissende en nuchtere kijk op het functioneren en inzetbaar en betrokken blijven van medewerkers. Binnen de eigen functie of het team maar ook in of buiten de eigen organisatie. Ze zijn deskundige sparringpartners die -soms met een kritische blik- veranderingen en ontwikkeling begeleiden en stimuleren.

Wij werken landelijk want we staan dicht bij onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Thaeles is aan een keukentafel in het Zuiden begonnen en inmiddels weten onze opdrachtgevers ons in heel Nederland te vinden, overtuigd door onze persoonlijke aanpak en onze gedrevenheid om resultaten te boeken. 

Thaeles is een solide partner: groot genoeg om een breed scala aan vraagstukken gedegen in te vullen, klein genoeg om persoonlijk en flexibel op inhoud en proces mee samen te werken. 

Het klinkt misschien heel cliché, maar omdat elke vraag uniek is, leveren we per situatie maatwerk. Dat doen we met ervaren en gecertificeerde adviseurs, een brede expertise, up-to-date instrumentarium en moderne online voorzieningen. Onze adviseurs zoeken op die manier steeds weer via de kortste en meest effectieve weg naar een passend en structureel resultaat. Ook dat is Thaeles: pragmatisch, doeltreffend en ondernemend.