Werk en stage

Passie en plezier, ruimte voor ontwikkeling en veel eigen verantwoordelijkheid

Werken bij Thaeles staat synoniem aan werken met passie en plezier, ruimte voor ontwikkeling en veel eigen verantwoordelijkheid. Medewerkers krijgen de vrijheid om invulling te geven aan hun vak en daarin wisselende rollen – adviseur, projectleider of specialist – aan te nemen.  

Binnen onze organisatie werken we graag met professionals die met ons willen ondernemen op het vlak van mens, werk, verandering en ontwikkeling. Professionals die beschikken over de noodzakelijke expertise binnen een van onze businessactiviteiten; mensen die van een pragmatische aanpak houden, die graag zelfstandig opereren, die oog hebben voor kwaliteit en er graag alles aan doen om opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Eigen ontwikkeling en het verbreden van kennis en vaardigheden vinden we belangrijk. Daarom krijgt elke medewerker jaarlijks een ontwikkelingsbudget dat hij naar keuze kan inzetten. Wij stimuleren certificering en aansluiting bij vakverenigingen om kwaliteit te borgen. Binnen de Thaeles Academie – vormgegeven voor en door medewerkers – staan gezamenlijk leren, het uitwisselen van kennis en ervaring en intervisie centraal.

Medewerkers werken binnen ons bedrijf tegen een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met inbegrip van diverse faciliteiten. 

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Vacature A&O Psycholoog/adviseur

Wil je een seintje krijgen zodra we nieuwe vacatures hebben? Volg ons dan op LinkedIn.

Open sollicitaties
Heb je belangstelling voor onze organisatie en wil je opgenomen worden in ons bestand, stuur ons dan per e-mail (info@thaeles.nl) je gegevens onder vermelding van 'open sollicitatie'.

Stages

Bij Thaeles laten we ons graag inspireren door aanstormend talent. Daarom bieden wel elk jaar ruimte voor meewerk- en afstudeerstages op mbo-, hbo- en wo-niveau. Uitgangspunt is dat de stage of opdracht moet bijdragen aan de ontwikkeling van jou als student. Daarnaast dagen we je uit om ook een waardevolle bijdrage te leveren aan ons bedrijf. Op die manier ontstaat een win-win-situatie: wij bieden jou een leuke en leerzame stage met de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, jij biedt ons nieuwe inzichten waar wij gebruik van kunnen maken.

Intensieve begeleiding
Omdat we het belangrijk vinden dat een stage ook écht bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw kennis en competenties, besteden we veel aandacht aan begeleiding. Je krijgt een vaste mentor die werkzaam is op de werklocatie en die verantwoordelijk is voor de eindbeoordeling. De persoonlijk begeleider zorgt ook voor een goede introductie binnen Thaeles, de locatie waar de stage plaatsvindt en voert periodiek voortgang- en evaluatiegesprekken.

Meer informatie
Voor het komende schooljaar (2020-2021) zijn wij helaas voorzien met een tweetal stages van uit de hogescholen. Wil je meer weten over de stagemogelijkheden bij Thaeles? Neem dan contact op met Anita Decker (077-4650785). Ben je al overtuigd dat een stage bij Thaeles bij jou past, verras ons dan met jouw motivatiebrief en cv. Stuur beide documenten naar info@thaeles.nl o.v.v. stage. 

Associates en freelance

Naast een vaste kern van medewerkers werkt Thaeles met een schil van associates, vaak met een specifieke expertise en inzet op geregelde basis. Deze associates vormen met ons een vertrouwd gezicht richting klant, zijn nauw verbonden met Thaeles en nemen ook deel aan onze professionaliserings- en intervisieprogramma's.

Op het moment dat we extra capaciteit nodig hebben maken we graag gebruik van freelancers in onze flexibele schil van loopbaanadviseurs, trainers en coaches. Ben jij zo’n zelfstandige professional en denk je dat je ons team op flexibele basis kunt versterken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail met je cv naar info@thaeles.nl en informeer naar de mogelijkheden via 077-4650785.