Landelijke partner, regionaal netwerk

Vanaf 2003 biedt Thaeles oplossingen voor organisaties en hun medewerkers. Onze oorsprong ligt in Zuidoost-Nederland, we zijn letterlijk gestart aan een keukentafel in Baarlo waar nog steeds ons hoofdkantoor is. Vanuit deze solide basis weten inmiddels opdrachtgevers uit heel Nederland ons te vinden op onze kernwaarden: maatwerk bieden, structurele resultaten boeken en kwaliteit leveren.

Onze dienstverlening vindt plaats op onze eigen vestigingen, spreekuurlocaties in heel Nederland en inhouse bij onze opdrachtgevers. Deze goede bereikbaarheid combineren we met uitstekende online voorzieningen en waar nodig gebruik van beeldbellen. Er is altijd gemakkelijk contact tussen de kandidaat en de vaste adviseur.

Oplossingen ontstaan niet zo maar. Wij zouden ons werk niet kunnen doen zonder ons uitgebreide netwerk van klanten, samenwerkingsverbanden, brancheorganisaties en contacten. Dit zetten we graag waar mogelijk ondersteunend in binnen onze dienstverlening.

Bovendien wonen en werken de adviseurs die voor u actief zijn in de regio zodat ze de taal spreken, de cultuur en de omgeving kennen en over een goed regionaal netwerk beschikken. Of het nu onze eigen mensen zijn of adviseurs die aan onze werkwijze verbonden zijn: alles om de dienstverlening optimaal, laagdrempelig en succesvol plaats te laten vinden.