Partnerorganisaties

Alleen ga je sneller, samen kom je verder… Bij Thaeles geloven we in de kracht van samenwerking. Maar ook geloven we in de kracht van specialisaties. Binnen de Thaeles-familie voeren we daarom voor specifieke (complementaire) diensten een apart merk.   

Empiria BV

Empiria BV is een intermediair voor technische vacatures. Empiria bemiddelt ervaren, technische professionals naar organisaties in de maakindustrie die (tijdelijk) behoefte hebben aan kennis en ervaring. Meer info? Kijk op www.empiria.nl of neem contact op met Henk Lamers: 06-14383108.

Thaeles-Arbo

Thaeles-Arbo voorziet in de behoefte van bedrijven om op doeltreffende wijze verzuim terug te dringen. Thaeles particpeert hierbij in een landelijke netwerk. Deze activiteit combineren we met de dienstverlening die Thaeles biedt. Zo ontstaat er een succesvolle aanpak op individueel niveau en per werksituatie. Meer info? Kijk op www.thaelesarbo.nl  of neem contact op met Michel Smits 06-14310268.

BCL instituut

Het BCL instituut is een autoriteit op het gebied van breinleren en breinleiderschap. Oprichter Gerjanne Dirksen formuleerde twee praktische benaderingen: de ASOOO benadering en de 6 breinprincipes die inmiddels landelijke bekendheid genieten. Beide principes vertalen kennis over het functioneren van het brein naar een praktische aanpak om meer rendement uit leren te halen. Het BCL instituut verzorgt onder andere tariningen en masterclasses over de ASOOO benadering en de 6 breinprincipes. Meer info? Kijk op www.bclinstituut.nl  of neem contact op met 085-4015788.

JobFit

JobFit begeleidt mensen bij het verkrijgen en behouden van een passende baan in Zuid-Nederland. Hierbij richten we ons met name op mensen die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben, veelal mensen met een arbeidsbeperking. JobFit heeft ruime ervaring met de uitvoering van WAJONG, WIA, WWB én WSW-trajecten, evenals re-integratie en jobcoaching. JobFit beschikt over een uitgebreid werkgeversnetwerk en is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt. Meer info? Kijk op www.jobfit.nl  of bel met 088-3782736.