Spreekuur

Wij kunnen ons in deze tijden best voorstellen dat er medewerkers, professionals of werkgevers zijn die even de behoefte hebben aan een spreekuur of sparringmoment met één van onze adviseurs,  psychologen, arbeidsdeskundige of casemanagers. Een korte coachvraag, een helpsdeskvraag vanuit HR, omgaan met werkdruk en verzuim, werken in deze periode? Je kunt deze vragen zo maar aan de hand hebben.

Nu snel toegang tot een specialist? Bel dan met 077-4650785 of vul onderstaand contactformulier in.Coaching en bedrijfspsycholoog

Vanuit de arbeidsmarkt is er een toenemende vraag naar de inzet van een (toegepast) psycholoog of bedrijfspsycholoog en coach. De expertise van deze professional ligt in het analyseren en ondersteunen van het volledig werkpotentieel van werknemers. Lees verder.

Dienstverlening op onze locaties

Op dit moment is de dienstverlening op onze locaties nog beperkt maar met in achtneming van de regelgeving vanuit het RIVM wel mogelijk.  Wij snappen dat het soms noodzakelijk of gewenst is om elkaar toch even face-to-face te ontmoeten. Uiteraard hebben we onze locaties zo ingericht dat de dienstverlening veilig kan plaatsvinden.