UWV Werkfit-traject

Ben je door arbeidsongeschiktheid (AG) of ziekte (ZW) langere tijd niet aan het werk geweest maar ook nog niet helemaal klaar om te gaan solliciteren? Het UWV biedt dan de mogelijkheid om een UWV Werkfit traject aan te vragen. De adviseurs van Thaeles voeren deze re-integratiedienst uit.

Een Werkfit-traject, wat is dat?

Met behulp van het Werkfit traject word je in korte tijd “klaargestoomd” voor de arbeidsmarkt. Dit doen we met inzet van begeleiding, coaching en training op maat en passend bij jouw situatie en omstandigheden. Samen werken aan het opbouwen van praktische vaardigheden en kennis die het verkrijgen van een passende baan makkelijker gaat maken.

Een Werkfit-traject via het UWV is vooral bedoeld voor mensen met een Wajong, WGA- of ZW-uitkering. Omdat het Werkfit-traject zich vooral richt op de voorbereiding richting het verkrijgen van een nieuwe baan,  kan dit traject gevolgd worden door een Naar Werk-traject als je klaar bent om te gaan solliciteren. Thaeles kan in opdracht van het UVW beide re-integratietrajecten uitvoeren.

Wat levert een Werkfit traject op?

Kort samengevat: een duidelijk plan, versterken van je vaardigheden en werken aan perspectief. Je gaat samen met je vaste coach intensief aan de slag om, in een korte periode, vooruitgang te boeken richting het verkrijgen van een  passende baan. In het Werkfit traject leggen we de basis om het verwerven van een passende baan succesvol te laten verlopen.

Hoe ziet een Werkfit traject eruit?

Een Werkfit traject is altijd op maat. Dat betekent dat de adviseur en coach van Thaeles  met jou aan de slag gaat om te kijken wat je nodig hebt om weer te kunnen gaan solliciteren.

Onze coach helpt je met de drie kerncompetities die een Werkfit traject volgens het UWV moet bevatten:

  • het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit;
  • het in beeld brengen van je arbeidsmarktpositie;
  • het versterken van je werknemersvaardigheden.


Over Thaeles

  • Thaeles is een gecertificeerde contractpartner van het UWW voor re-integratie. Wij voldoen uiteraard aan alle richtlijnen en eisen van het UWV.
  • Wij benaderen iedere traject op basis van maatwerk. Jouw unieke situatie is het uitgangspunt voor onze begeleiding en coaching.
  • Dat doen we met ervaren coaches die in jouw regio wonen en werken.
  • Heb je een Werkfit traject gevolgd bij Thaeles, dan kan aansluitend een Naar Werk-traject worden ingezet. In dit traject helpen we je om een passende baan te vinden.


Kennismaken?

Wil jij ook weer een stap zetten richting een passende baan of wil je meer informatie over een Werkfit- traject? Bel met 077-4650785 of neem contact met ons op via ons contactformulier. 

Meer informatie?